Senaste inläggen

Av Jessica - 5 juli 2010 23:54

till oss och jag hoppas att den är här för att stanna ett tag. Jag har ju liksom en vecka kvar att jobba. Det är ju nu man vill vara hemma i solen.


Helgen som gått har vi varit på stranden en hel del, umgåts med grannarna och fixat här hemma. Det är bara en vecka kvar innan vi åker till Ölands djurpark.


I söndags så skulle vi börja med att tvätta upp allt tvätt så att det inte blir panik på till helgen. Men det gick bara att köra en maskin innan maskinen slutade att fungera. Vi fcik tömma hela tvättstugen och göra rent maskinen och visp fungerade den igen. Jippie. Mitt i denna inferno med grejor över allt kom grannen och frågade om ville bada en snabbis. Vi hängde med och då hände det.,.....JAG badade för första gången i år. Det är ju väldigt tidigt för mig som brukar bada i augusti.


Nedan ser ni lite bilder från den kvällen.


  


  


  


Kram

Jessisa

ANNONS
Av Jessica - 28 juni 2010 21:25

 Jag var ledig på torsdagen, så vår resa började på onsdag kväll. Då begav vi oss till Dalarna. På  torsdag morgon följde jag med Kent till Falun där han skulle ha omläggning av sitt sår. Medans han var där såg jag till att handla all midsommarmat.


  

På midsommarafton gick vi till Annika och Tomas dr det vankades sill lunch. Mycket god mat och trevligt sällskap.


När övriga gäster anlände begav vi oss till Holmen för tradionellt midsommarfirande med majstångsresning.Sen var det dags att bege sig hem för grillat och trevligt sällskap. Efter att ha slagits med myggen satt vi uppe till småtimmar. Barnen tillbringade den mesta av sin tid på studsmattan.


  

  


Dagen efter begav vi oss till Näs där Tessan och barnen var. Även där serverades det god mat och trevligt sällskap. På kvällen när barnen somnat spelade vi "Hur fan visste du det?" ett väldigt roligt men svårt spel.


  

På söndagen b ar det av hemåt.


KramANNONS
Av Jessica - 14 juni 2010 20:13

I går lämnade jag Pär och barnen på Örnboet där de ska vara hela veckan.


Vilket betyder att jag kommer att vara själv hemma en hel vecka, det är inte ofta man är själ.

I går närjag åkte från Örnboet så stack jag och fixade mina naglar och de är nu så sommarfina.Man känner sig extra fräsch på en gång.


Sen när jag kom hem pratade jag i telefon och sen så pratade jag lite mer i telefon.

Tvättade också förstårs, måste se till att tvättkorgen är tom till på lördag när de kommer hem igen.


Idag måndag har jag jobbat, eftr jobbet åkte jag till Barkaby och besökte en inredningsbutik, Chili där fanns det väldigt mycket fint och roligt, men korgen var tom när jag gick där i från.

Väl hemma lade jag i en maskin, trosade omkring här hemma och sen drog jag till Karlssons i Bro och kollade runt lite, men hittade så mycket. Men i klädaffären brevid fanns det jeans till Pär så det fick han.


Nu sitter jag här i soffan och slöglor på TV:n


Har fått rapporter från Pär att de har det bra efter omständigheterna och Alfons är i sitt esse. Nu får vi hoppas att de får lite fint väder också.


KRAM

Jessisa

Av Jessica - 6 juni 2010 21:36

Morgone började med att klockan ringde vid 7. Upp äta frukost och börja ge sig iväg vid 9:30.

I dag var det dags för Malte att springa Minimaran. Skönt att det var fint väder, man kunde bara njuta under tiden som man väntade på att startskottet smällde.


Malte sprang in på stadion på  och tyckte att det var ganska skönt att få vatten hällt över sig i stället för att dricka det.


  


Eftersom vi skulle till Farfar och Lillan och fira Malin som fyllde 16 igår, men innan vi kunde gå dit så skulle Markus springa Minimaran han med. Alfons tycker inte att det är speciellt kul att gå runt på området, så vi vandrade till Vasapar där det var Nationalfirande.  Det var kul träffade en massa folk som jag inte träffat på länge och jag målade lite ansiktsmålning. Malte målade jag t ex.


  


Och Alfons fick hoppa i hoppborgen, vilket han tyckte var roligt.  


Sen tog vi en promeand till Lindhagsplan där det serverads middag och glass och firande av Malin - GRATTIS tjejen.


Malte avslutade kvällen med sitt första näsblod.


  

KRAM

Av Jessica - 2 juni 2010 21:39

idag.

Men först måste jag väl be om ursäkt för att det inte har uppdaterats så mycket.  Det händer liksom inte så mycket tycker jag.


Men jag har varit sjuk under förra veckan, till helgen hade Malte friidrottstävling. Han slog pers på 400 m med 18 sekunder. Det är bra jobbat.


  


Vi har fixat ute på våra altaner, planterat blommor, köpt nya dynor och skurat altanerna rena.

I går, tisdag deltog jag vårruset, det var roligt. Framför allt så kändes det lite som jag fick tillbaka lusten till att jogga igen. Ska nog försöka ge mig ut en vända i morgon.

I dag hade jag som redan sagt semester, Alfons hade utvecklingssamtal, jag skulle till optikern och i kväll är på Pär på 9:ornas bal så krockade med att jobba kväll då vi inte hade någon barnvakt.


Men efter mitt optiker besök var jag till Jakobsberg och handlade lite.

Det blev en ny duk till bordet ute, lite underkläder, en tunika och faktiskt ett besök på biblioteket där jag lånade lite böcker.


När jag väl kom hem så satt jag på altanen i 2 timmar och fick faktiskt lite färg. Just nu håller vattenspridaren på att ta hand om vattnandet om den mer och mer brunfärgade gräsmattan.


Har även fått lite tillsägelser om att jag måste lägga ut bild på mig med det ny färgade håret. inte så vacker bild, men jag är nöjd med färgen.


  

KRAM


Av Jessica - 23 maj 2010 20:10

Vi (Pär igen........) har jobbat med toaletten. Nu är golvet lagt. I morgon så kan vi foga. Sen börjar det kluriga med att sätt ihop inredningen.

  


Så här blev det när det är klart:


  


Av Jessica - 23 maj 2010 16:16

Nu är det söndag och helgen lider mot sitt slut.

Denna helg har bjudit på en massa saker. I fredags kl 14:50 ringde min telefon, det var från dagis. Alfons hade ramlat och slagit upp läppen, det var tydligen ganska otäckt, så de ville att vi skulle komma och hämta.

Pär fick åka från jobbet, eftersom jag skulle komma i vanlig tid.

Det var inte så illa som det lät när de ringde, men han har en grym överläpp just nu.


  


När vi kom hem så sprang dets en del i vattenspridaren, innan det bar i väg till Nova och hennes föräldrar på middag. Nova är Alfons bästis på dagis. De har till och med samma läten. Ser ganska lika ut också.


  


Dagen efter bjöd även den på ett underbart väder. Vi var till Stinsen på ett litet uppdrag som ni ser nedan.


  


  


  

Alfons var jätteduktig, beslutet om hårklippning kom när han var tvungen att hålla undan luggen när han åt.

Sedan var i Kungsängens Centrum på Kungsängkalaset där vi lyssnade på Dogge och träffade grannarna....


På kvällen satt vi hos Vilmer med familj och spelade spel.


Söndagen har hittills varit en lång bilfärd.

Vi var på Bakluckeloppis där det inköptes lite smått och gott.

Till Rusta för att införskaffa myggljus, men av någon underlig anledning var de slut. Det var fler än vi om upptäckt att myggen kommit.


Till Bauhaus, inökp av en grill, primer, fästmassa till golvet, fog, lister till Jonathans rum, blå glasmosaik.Så nu väntar vi på att primern ska torka så att vi (vi i det här läget är Pär) kan börja att lägga golvet. Spännande hur det kommer att bli.

Bilder kommer senare.


Själv håller jag på att städa så att det klart till veckans arbete. Just nu väntar jag på golvet ska torka för att fortsätta.


KRAMAv Jessica - 19 maj 2010 20:48

I går när Alfons hämtades på dagsi så var han verkligen skitig. Så han duschade en aktivitet så han inte är så förtjust i.

Men till slut var han duschad och nattad. Nattningen går väldigt bra fast nappen inte finns med i bilden längre. Han ligger där och fnular lite men har accepterat att den inte kommer att komma tillbaka.


Tillbaka till att "Skitiga barn är friska barn"....

Idag fick jag ett mms från Pär när jag jobbade kväll, med texten:

"Idag var han om möjligt skitigare än i går."  Med denna bild:


  Förra vecka var det fritidshemmetsdag på skolan och då så Malte ut så här när vi hämtade honom. När jag kom hem trodde jag att han fått ett blåöga.


  KRAM


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se