Direktlänk till inlägg 30 oktober 2011

Näst sista dagen i Oktober

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.


Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.


    


I början av oktober deltog Malte i Kalvruset som gick av stapeln vid Storängsbotten. De sprang 3,2 km i varierande terräng. Vissa hade skorna på fötterna när de kom i mål, andra hade dem i handen och vissa hade inga alls med sig. De hade fastnat i träsket som de sprang igenom. Malte hade båda skorna på fötterna och var lycklig när han kom i mål. För det första hade han aldrig sprungit så här långt och för det andra så var det precis hans typ av lopp.. Detta kommer han nog att delta i flera gånger. För Malte har även oktobermånad betytt att han kommer att få glasögon, de ska hämtas denna vecka. Han har inte jättedålig syn, men behöver dem för att ställa in skärpan lite. 


Igår lördag hade vi städdag i samfälligheten och i år fick grabbarna Malte och Tim följa med ner under husen för att kolla hur det såg ut där nere.


 


Alfons har haft sina första två sjukdagar denna månad och det var feber som kom och gick.

I går var han på kalas, och skrev för första gången själv grattiskortet. Han är otroligt duktig på att ljuda sig igenom ord det ska bli roligt och se vad som händer med det.


KRAM

 
ANNONS
 
Nettan

Nettan

30 oktober 2011 22:48

Åh vad kul att du oxå börjar komma igång igen med bloggandet!! Då kan vi kanske peppa varandra... Vi kanske ska köra nån tävling om vem som får ihop flest inlägg under november månad och den som vinner får ett pris när vi är i Ullared...JAAAAAAAAA vilken bra ide jag kom på

Saknar dig min fina och bara lääääääääängtar till den 2 dec!!!

http://www.skorpan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se