Direktlänk till inlägg 24 oktober 2011

Oj oj oj oj vad det var längesedan jag var här inne.

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite.

Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.


Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna sommaren har varit en lugn och skönt sommar. Min semester var sen. Vi tillbringade denpå Leksands sommarland, tillsammans med en grannfamilj. Det var väldigt trevligt och roligt. Vädret hade vi en otrolig tur med.


         


Sen så har Malte bytt skola. han började i Hagnässkolan nu efter sommarlovet och tycker att det är väldigt roligt. Han är nöjd med skolan. Förra veckan var vi till optikern och nu på lördag så ska vi dit igen om se om han behöver glasögon. Han har ocks börjatläsa en hel del böcker vilket jag tycker väldigt roligt.


       


Alfons han har böejat på stora avdelningen på dagis och det funkar väldigt bra. Han har blivit så stor killen, han har blivit en egen liten person som har mycket roliga idéer och kommentarer för sig.


Jessica

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se