Direktlänk till inlägg 2 juni 2011

Sommaren är här

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.


Sommaren är här – det är ju i alla fall juni nu så förhoppningsvis så blir det varm och skönt i några månader nu.


     


Malte har varit och tävlat. Han satt personligt rekord på längdhopp,3 meter precis. Han var supernöjd efter tävlingen.


 

Dagen efter tog han en annan tävlig – Minimaran, även på den satte han personligt rekord. 12.25 blev tiden.


 


Jag har faktiskt också varit ute och sprungit – jag deltog i Vårruset. Man kan ju inte vara sämre än sonen så jag klämde också dit ett personligt rekord på 29 minuter.


I dag har jag och Malte varit på Stinsen, han har klippt sig, och det blev inköp av kläder till avslutningen och lite nya sommarkläder.

I morgon kommer Hampus och Sebastian hit och ska vara hos oss till på söndag. Det ska bli roligt att få ha dem här hos oss.


På lördag lämnar jag Pär med alla barnen själv en stund för att gå på en överraskningsfest.


  


 

    

Ha det så bra

KRAM

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se