Direktlänk till inlägg 2 maj 2011

Påsk, tävling och lite annat

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05

Nu har påsken kommit och gått.

Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på att vi köpte dem på tävlingen.


 


Resten av påsken tillbringade vi nätterna i Nyhyttan och dagarna var vi i Avesta. Vädret var ju helt otroligt mysigt och skönt.


     


Alfons har lärt sig att cykla, det gick ganska fort efter att vi tog bort stödhjulen. Lägger upp en film på det. Han är ganska stolt över sina framgångar. Så ny cyklas det från dagis de dagar jag hämtar. När Pär hämtar åker de ju bil.



 


I helgen var det Valborgsmässoafton och den tillbringade vi nere på majbrasan i Kungsängen, men det fina vädret som var i påsk var inte här längre, så vi var inte kvar länge utan så fort de tänt brasan tog vi oss hemåt. Det blev en timmes promenad. Kallt men skönt.


 


Lägger också upp en bild på Maltes guldmedalj som han tog i spjut för ett par helger sedan.



 


I dag är jag hemma med Alfons som har hostat ett tag och igår fick han även feber. Så vi får hoppas att det stannar vid bara detta.



KRAM

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se