Direktlänk till inlägg 14 april 2011

Lite uppdatering

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist.

I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.


Vad har hänt mer då?

Inte så mycket faktiskt, vardagen har sin gilla gång.

Jo - förresten våren har börjat gjort sig påmind och nu kan man sitta ute på vår altan i solen och det är riktigt varmt och skönt.


Lägger upp lite bilder på det som hänt.....


   

De här är ifrån Pärs 40 årsfest.


  

Malte i bilen på väg hem efter sin första vinst på en friidrottstävling. Paraliserad av guldmedaljen.


  Så här glad blir man när våren har kommit och man inte behöver ha alla dessa vinterkläder på sig.


KRAM

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se