Direktlänk till inlägg 7 april 2011

Oj oj oj

Av Jessica - 7 april 2011 10:53

Vilket dålit samvete man kan få när man går in här och ser att man inte skrivit på hur länge som helst.


Men som vanligt så gör jag en snabb uppdatering när jag väl är här inne.


Sist jag skrev så hade vi varit hemma med sjuka barn, men nu är de friska och det är nog så att vädret och all uteaktiviteter på dagis och skola som hjälp till med att hålla dem friska.


Den 24 mars 2011, somnade Pärs farmor Inga in. Hon blev nästan 90 år. Det var en jobbig dag för oss, men efter att ha pratat och svarar på frågor från barnen så känns det ganska bra.


Vad har vi gjort mer??

Jo, Malte har vunnit sin första guldmedalj i friidrott. Han vann den i spjut och det var en stolt kille som stod högst uppe på prispallen.


Sen har Pär fyllt 40 år och det har firats med fest i Brunnagården. Det var en lyckad tillställning och jag hoppas att de flesta gick därifrån nöjda, det gjorde iallafall jag och Pär.

Maten räckte och vi svingade våra lurviga fram till 03,00. Så det var en lång och intensiv dag. TACK Rebecka, Nettan och Tessan som hjälpte till under dagen och kvällen det var guld värt.


Jag kommer att lägga in kort från dessa tillfällen så snart jag har tid.

Vet att det är ganska tråkigt att läsa en blogg utan bilder.


Jessica

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se