Direktlänk till inlägg 13 mars 2011

Sportlov och sjukdomar

Av Jessica - 13 mars 2011 21:05

Jaha nu har det gått en vecka sedan sportlovet avslutades.


Pär och grabbarna var på Unga Örnar Läger på Örnboet. Det har varit ett bra läger för dem. En hel del ute aktiviteter. Alfons har åkt skridskor för första gången och tyckte det var roligt. Malte har trivts som fisken i vattnet.

Det var ett läger som startade med 27 barn och avslutades med att 7 stycken skickats hem med magsjuka.


Väl hemma i söndags, för en vecka sedan så verkade båda killarna pigga på förmiddagen, men vad som hände sen vet jag inte riktigt. Men ganska preics samtidigt insjuknade båda två. Inte i magsjuka som tur är. Både Alfons och Malte fick hög feber. De låg mellan 39,5 och 40 grader i tre dagar innan det vände. Malte har varit helt slut under de två dagar han nu varit feberfri, idag söndag är det första dagen som han orkar göra annat än att titta på TV. Alfons har varit pigg i de här två sista dagarna och orkat lekt med Vilmer. Han var väldigt glad igår när Vilmer kom över.


I går lördad fixade vi lite här hemma, med att baka bullar och städade. Jag satt en stund på altanen i solen, riktigt skönt.


I dag söndag har vi varit på bio, vi såg "Gnomeo och Julia" den var rolig, barnen uppskattade den.


I morgon är det dags att gå till jobb, skola och dagis, så nu håller vi tummarna att det kommer att gå bra under en längre tid än tre veckor.


KRAM

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se