Direktlänk till inlägg 24 februari 2011

Jonathan 18 år

Av Jessica - 24 februari 2011 16:39

I lördags firade vi Jonathans 18 årsdag med pompa och ståt.


  


Vi var mellan 50-60 personer som samlades i familjehotellets matsal.

Där de fick mat och dryck.


  


Jonathan var nöjd med festen och då är jag också nöjd.


  


På måndagen, den stora myndighetsdagen, var han och skrev in sig som blodgivare. Kan bara meddela att hans far var väldigt stolt.


  


Sen har veckan bestått av VAB, både Alfons och Malte varit dåliga, men nu är de pigga och glada igen, Malte har varit i skolan idag och Alfons ska få gå till dagis i morgon.


På lördag begär de sig ut till Örnboet, där de ska vara på sportlovsläger hela veckan. Vilket resulterar i att jag kommer att vara själv hela veckan.

Den veckan kommer jag att jobba, träna och hälsa på vänner hade jag tänkt.


Men min träning går det bra och nu börjar människor runt omkring se att det hänt saker. Fler gånger under förra veckan var det personer runt omkring mig som kommenterade förändringen.


Ha det så bra

KRAM

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se