Direktlänk till inlägg 18 februari 2011

I morgon så ska vi

Av Jessica - 18 februari 2011 21:34

fira Jonathans 18-årsdag.

Vi ska till i Hässelby, så det blir till att gå upp i morgon och fixa det sista.


Pär och Malte är just nu i väg och firar Hannahs 18 årsdag. Jag har då passat på att göra desserten till festen, Jonathans önskan var Hallonpannacottapaj. Så det är vad jag har gjort här på fredagskvällen.


60 stycken små pannacottor blev det. Och en stor pannacottapaj.

Så just nu är vårt kylskåp fullt med små plastmuggar.


  


  


Alfons var väldigt trött ikväll och bad om att få gå och lägga sig redan kl 20. Så det bådar ju gott för i morgon, då han kommer att se till att resten av familjen kommer att vakna i tid,


Återkommer senare i helgen med bilder från festen.


KRAM 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annika

18 februari 2011 22:09

Oj vad duktig du har varit, det såg riktigt gott ut!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se