Direktlänk till inlägg 19 januari 2011

Vår känslor

Av Jessica - 19 januari 2011 13:15

Ett tag sedan jag skrev nu igen, men det är så ibland.


Livet här hemma i Kungsängen går vidare, vardagen har kommit tillbaka.

Barnen börjat i skolan och på dagis igen. Pär har börjat jobbat igen.


      


Jag tränar två-tre ggr i veckan på friskis och Svettis.

I måndags hade jag en instruktör som gjorde upp ett program till mig som ska göra så att jag får ut det mesta av träningen.

Efter 6-8 veckor ska vi ses igen och lägga om träningen lite grann. Det kändes roligt och väldigt nyttigt att gå igenom detta. Det han tryckte extra hårt på var att tänka på hållningen och då kommer det mesta av sig själv.


Våren här är känns det som. Får mig är det vår fåglarna kvittrar när man går till bussen på morgonen, det har den gjort i början av denna vecka och sen har de börjat att sälja tulpaner.

Det är så mycket vårkänslor med dem. I dag är det minusgrader igen men solen skiner så skönt.


I går och idag har jag varit hemma med Malte som har feber, förhoppningsvis kan han gå till skolan i morgon.


Vi tar ju hem mat från Linas matkasse varannan vecka. Det är så skönt att slippa gå och handla varje vecka, skönt att komma på maträtter och det är väldigt bra mat vi får hem. En till bra sak är att jag oftast får en matlåda till jobbet med.


Just nu håller vi på att planera Jonathans 18-års fest som ska gå av stapeln den 19 feb. Det ska bli en rolig tillställning.


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se