Direktlänk till inlägg 6 januari 2011

Nu har det gått några dagar på 2011

Av Jessica - 6 januari 2011 23:24

På tisdag morgon gjorde jag något som jag aldrig brukar göra….Jag försov mig, och eftersom jag inte gör det så ofta, detta var tredje gången på 11 år, så gjorde jag det ordentligt. Jag vaknade kl 8:50, börjar egentligen jobba 8:00.


På kvällen skulle barnen var hos farfar och Lillan. Jag och Pär åt en god middag på Pong Buffé, sedan gick vi på bio. Vi såg ”The Last Three Days” Det var en riktigt bra film, vi hade väldigt svårt att välja film innan vi var utanför bion.

Efter biobesöket drog vi till Scandic Alvik som var vårt hem för natten. Skönt att sova på hotell, men det som är det trevligaste är hotellfrukosten dagen efter.


  


Barnen mår bra, nu när det är så mycket snö ute är Malte ute väldigt mycket och snurrar runt i snön. Han tycker verkligen om denna årstid. Alfons tycker att det är kul när han väl kommer ut, men innan tycker han att det är jobbigt med alla kläder.


      


Jonathan är även han ute i snön och härom dagen tog han Alfons och Vilmer och gjorde shockladbollar. Dessa två småkillar gillar inte kladd, men när mamma och ppappa inte är med så går det visst bra.


  


På nyår var vi ju hemma hos Annika och Thomas, lägger ut en bild på när jag och Jonas spelar X Box Kinect. Det är så himla roligt, men det är ju inte bildskönt på något sätt.


  


Annars så händer det inte så mycket faktiskt.

Jag tränar två till tre gånger i veckan, vi är hemma och fixar lite.


På måndag så börjar vardagen igen för hela familjen, Malte har studiedag, men ska få vara på fritids några timmar.


I morgon fredag ska svärmor komma hit och fira lite jul tillsammans med oss, Det ska bli trevligt.


KRAM

Jessisa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se