Direktlänk till inlägg 21 november 2010

Vad är det som händer

Av Jessica - 21 november 2010 20:37

jo en massa saker händer här just nu.


Vi har ju som jag har berättat börjat att rusta Alfons rum, nästan all tid har gått dit. Men nu är det färdigspacklat.

Men det gick ju lite troll i spacklingen. Först så fick vi inte spacklat ett torka, till slut kom vi på att vi skulle ta bort plasten för dörren och visp hade det torkat.

Sen fick Pär problem att vara där inne när vi skulle slipa, andingen blev lite ansträngd kan man säga. Sen när jag skulle dammsuga efter första omgången så fick vår dammsugare frispel och började blixtra och fräsa, den dog kan jag meddela.....Så nu är vi ägare av en grovdammsugare.


Nu ska vi plocka ut gamla golvet och börja måla, så nu börjar det gå åt rätt håll


Jag har även tränat 2-3 gånger i veckan, det är väldigt skönt att få ta en rejäl vända på gymmet.


Alfons har varit sjuk en hel vecka och nu har han gått på dagis i en vecka, men hostan finns fortfarande kvar men febern är ju iallfall borta.


I dag har jag varit på Plantagen och köpt lite julblommar, av en del av dem har jag gjort en fin julgrupp, Amaryllsen är inköpt och snart är det faktiskt adventstider.


Ha en bra dag och nästa gång jag bloggar så kommer det även lite bilder från Alfons rum.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se