Direktlänk till inlägg 31 oktober 2010

Lite uppdatering

Av Jessica - 31 oktober 2010 19:33

Nu är det söndag och helgen är snart över.


Vad har hänt sedan sist, jag och grannen håller i vår träning två ggr i veckan. Pär har varit ordentligt förkyld. Vi har börjat ta tag i Alfons rum.


I lördags hade vi städdag ute på gården tillsammans med våra grannar. Det var riktigt bra uppslutning i år. Även fast man inte tycker att det är så roligt att gå ut där på morgonen så blir det ganska roligt. Till och med husdjuren är med, sedan avslutas det med grillning.


  


  


I dag söndag har vi varit på judo med båda barnen och rivit i Alfons rum. Det är lika spännande att se vad som finns under denna eviga panel. Även i Alfons rum var det trätak som var fint, väggarna var fina, men tapeten på väggarna ej så fin. Så nu rivs det,,,,,,,Detta är panelen som suttit på väggarna i Alfons rum, bröstpanel ligger på ett annat ställe.


     


Trätaket under takpanelen

Nedan är alla dessa lager av tapet som är på väg bort.


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se