Direktlänk till inlägg 23 augusti 2010

Ett tag sedan

Av Jessica - 23 augusti 2010 21:44

Men tiden springer liksom i väg just nu känns det som.


Nu har vi kommit tillbaka till vardagen igen. Alfons har börjat på dagis, bytt avdelning och personal. Han tar det med ro, tycker att det är roligt att gå till dagis fortfarande.


  

Malte har börjat trean och även han bytt lärare. Han tycker att den nya läraren är bra. En lugn, norrländsk man, det passar bra.


  


Jag och Pär är också tillbaka. Jag har kommit in jobbandet igen - men en sak som har hänt är att jag har börjat att träna och får faktiskt till det 3-4 dagar i veckan. Är så himla nöjd med mig själv och mitt sällskap på gymmmet.


I helgen ska vi till Avesta och fira pappas födelsedag. Ska även baka lite till det i veckan. På onsdag ska jag hämta en liten röd bil som ska ta mig och grabbarna till Dalarna på torsdag efter jobbet.


  

 
ANNONS
 
Nettan

Nettan

23 augusti 2010 22:08

Men, har ni varit i Hässelby utan att hämtat gäddan???

Tänker på dig dagligen, KRAAAAAAAAAAM

http://www.skorpan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se