Direktlänk till inlägg 9 augusti 2010

Första arbetsdagen avklarad

Av Jessica - 9 augusti 2010 21:23

och attans vad trött jag blev efter lunch. Som tur var jobbade jag bara till 15. I morgon blir det värre då är det dags att jobba till 17.


Tänkte visa lite bilder från igår, men såg att kameran inte hade varit så aktiv, men en bild på legobyggande kan ni få:


  


Sen har jag ju lovat bilder på mitt stol projekt:


Före


  


Efter


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Therese

10 augusti 2010 08:36

Vad snygg stolen blev! Ska du måla bordet sen också? Det kommer bli ljust och fint i erat kök nu :)

Jag var oxå trött igår, gick och la mig tidigt men fastnade i min bok och sen blev klockan ändå 23.30 innan jag släckte lampan. När jag släckt lampan så blev jag mörkrädd eftersom jag är ensam hemma och boken jag läser är obehaglig så då låg jag och lyssnade efter konstiga ljud och det vet du hur det går då ;)

Idag stänger jag och ska ta med Emma hem för lite Emma-mamma mys ikväll :)

Jag ska till Kungsängen på fredagkväll, på MeandI party i Syltan ;) Kanske tittar förbi er på vägen hem om ni är hemma.

Oj...detta blev långt....kanske skulle skrivit ett mejl istället ;)
Kram

 
Ingen bild

Anette

10 augusti 2010 10:45

Det blev ju jättesnyggt med vitt - påminner om nåt jag sett i håret på dig...hi, hi...
Lycka till med 17-dagen idag, kommer gå bra! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se