Direktlänk till inlägg 19 januari 2010

Lite skitsnack ska det bli nu

Av Jessica - 19 januari 2010 21:39

Jag har ju skrivit förrut hur vi har pottränat Alfons mellan jul och nyår. Det gick ju över förväntan med den biten.


I onsdags när jag kom hem efter ha jobbat kväll, så säger Pär:

"Undrar hur Alfons är i magen?"

" Va?" svarar jag

"Han har inte bajsat varken idag eller igår"

"Opps, det kommer nog, annars får vi sätta på blöjan"


Sedan när jag hämtar på torsdag så frågar jag "Har det gått bra med att kissat på pottan, Alfons?" "Ja, jag har kissat och bajsat"..... Då säger fröken att han bajsade både igår och idag.....

Lilla killen har blivit stor, och han var verkligen redo för detta med pottan. Nu använder vi blöja bara om är ute i shoppingsvängen och han blir nödig under tiden. Han har ju fortfarande toaskräck.


  


Sen nästa lilla kille som kan saker man inte vet. Vi är inte den familjen som åker direkt mycket skridskor, vi är ute mycket och åker pulka och snowracer men skridskor är inte riktigt vår grej.

Men Malte bad att vi skulle ta hem skridskorna från skolan, för att han tyckte det var så roligt att åka i skolan och att han var om han fick säga det själv duktig.

Så vi tog hem dem och söndags var det dags för en dag vid isen, och där satte Pär på Malte skridskorna och han drog i väg på isen och kunde åka jättebra efter bara en veckas åkning i skolan.


Ha en bra kväll

KRAM

Jessisa

 
ANNONS
 
Linda

Linda

20 januari 2010 10:21

Härligt!! Ska vi ta en sväng förbi skridskobanan i helgen igen? Jag kanske tar fram mina skridskor någon dag också :-) Om Pär vill åka någon dag så har Tom ett par i storlek 43 elelr nåt som han kasnke kan låna. Jag ska kika igenom förrådet för vi har nog några skridskor från alex kvar. Undrar vilken storlek dom är. Kasnke 34 eller så. Kan ju Malte låna om nåt år. Och Sandra hade nog ett par i storlek 37, men dom vet jag inte om dom är kvar.

http://linda.ahnell.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se