Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

Tredje dagen på arbetsveckan

Av Jessica - 13 januari 2010 08:41

Sitter just nu och äter frukost, efter att ha kört ett pass på Wii fit brädan.

Det är riktigt roligt, ska snart kasta mig in i duschen och göra mig klar för jobbet.


På dagis går det bra, Alfons var utan blöja på dagis hela dagen igår och det hade gått bra. Han är så duktig den lilla killen och han sover i sin egen säng igen. Vilket är skönt för oss föräldrar som får hela sängen själv.


Tänkte lägga ut kort på det nya fordornet som vi har här hemma.


  


   


Sedan  kan det se ut så här när det är frukostdags hemma hos oss, det är Malte  och Alfons som dukat. 

Ha en bra dag

KRAM 

 
ANNONS
 
Linda

Linda

13 januari 2010 16:40

Härligt!
Vi skulle behöva ta tag i att få Vilmer in i sin säng igen. Han kommer smygande in till oss på näterna och problemet är att vi inte vaknar. Utan sen, när man vaknar någon timme senare av att man får hans knän i ryggen eller nåt så orkar man inte bära tillbaka honom.
Men vi ska ta tag i det någon dag när vi orkar.
Kram

http://linda.ahnell.se

 
Ingen bild

Tess

13 januari 2010 19:47

Hahaha...han kommer ju vara kung på gården i vår med den där bilen :-D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se