Direktlänk till inlägg 9 januari 2010

Två inlägg samma dag är inte vanligt,

Av Jessica - 9 januari 2010 23:04

men ville gärna lägga in en bild till på Alfons. Det är ju så här att vi håller på att potträna honom. Vissa dagar går det bra och vissa dagar mindre bra. Men det är väl så det ska vara.


Denna bild är tagen en dag då det var ganska rörigt här hemma och Alfons skulle sitta på pottan och jag höll på att göra en massa andra saker. Till slut säger Jonathan till att jag tror att Alfons sover, och det gjorde stackarn sittandes på pottan, men till hans stora glädje så hade det ju faktiskt kommit "Mycke Kiss" efter powernap:en också...


  

 
ANNONS
 
Linda

Linda

9 januari 2010 23:16

Men guben då! Härligt att han tar vara på tiden och passar på att vila lite. Smart tycker jag :-)

http://linda.ahnell.se

 
Ingen bild

Tess

10 januari 2010 09:11

Han är ju för söt, Alfons :)

Det är mysigt att fira jul så ni är lyckligt lottade som får göra det en massa gånger!

Vi får komma och inspektera den där trampbilen snart, jag har en föraning om att Seb kommer tycka den är väligt fin ;)

Kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se