Direktlänk till inlägg 7 januari 2010

Badhuset

Av Jessica - 7 januari 2010 14:30

idag är det Maltes sista dag på jullovet. Den tillbringade vi en del av i badhuset. Malte fick ta med sig en kompis, Tobbe. De har inte träffats sedan skolan slutade för julen. De leker så himla bra så det är roligt att de får vara tillsammans.Att ha alla tre barnen själva i badhuset har inte varit något problem. Det ända problemet var att Alfons inte riktigt kände sig trygg med att gå på toaletten där så de försök som blev där blev till ett hysteriskt skrik i duschen. Till slut fick han den efterlängtade blöjan på sig och då lekte livet igen.


Efter badhuset åkte vi till McDonalds och åt. Malte har verkligen blivit stor i maten när vi är där. Idag åt han en Mc Chicken och en cheesburgare, Tobbe åt ett Happy Meal och var nöjd med det.Prä jobbar idag och avslutar den första arbetsdagen för 2010 med personalfest och en ledig dag i morgon. Så i morgon är det bara Malte som ska iväg till skolan. Tänkte se om jag kunde lura Pär att vi ska åka till IKEA då för att se om det finns något på deras rea som lockar.Jonathan hade tjejen hemma inatt och i dag har de åkt till Jonathans mormor i Hässelby. Jonathan kommer nog inte hem förrän i morgon trodde han. Tänk att han blivit så stor så att han bara far runt precis som han vill. Men som tur är gör han det på ett ganksa ansvarsfullt sätt.


Kram

Jessisa

 
ANNONS
 
Linda

Linda

7 januari 2010 20:01

Hej,
Jag kom på en strålande idé. OM Volvon startar imorgon igen ( Tom fick precis igång den) så åker vi nog till lekpalatset i Veddesta. I så fall kan ni ju släppa av Alfons där medan ni åker till IKEA. OM han vill det dvs.

http://linda.ahnell.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se