Direktlänk till inlägg 19 december 2009

Jag ser det snöar jag ser det snöar

Av Jessica - 19 december 2009 18:15

Sitter just nu i Tessan kök och titta på när hon lagar mat. Vi ska äta tacos här i dag.

I dag har vi städat hemma, och varit ute och åkt pulka. Ja jag var bara ute i ett par minuter sen höll jag på att frysa benen av mig.


Jag blir så glad när jag såg att det snöade ute idag. Det är så underbart och jag hoppas att snön nu kommer att ligga kvar tills efter jul och nyår så att man hinner vara ute med barnen.


Alfons tycker verkligen att det är roligt att åka pulka och en stor fördel med att han har blivit ett år äldre gör väldigt mycket då han kan dra upp pulkan själv.


Malte har även han börjat vara ute mycket mer nu än innan snön kom.


Tessan ville ha skjuts till CityGross för lite handling så då passade jag på att handla lite inför julen, så nu är faktiskt julskinkan inköpt och ansjovisen till jansons frestelse är också inköpt.


Ha en bra dag

KRAM
 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

19 december 2009 18:30

Ja, så otroligt mycket roligare att vara ute med barnen när det finns snö på backen. Om snön ligger kvar efter jul måste ni hänga med till Görveln (mellan Jakan och Viksjö) för att åka snowracer i stora skidbacken. Och sedan kan man grilla korv i en eldstad vid sjön. Vore kul om ni hänger med.
Jag är ledig 23 dec - 3 jan till att börja med.
Linda i 62:an

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se