Alla inlägg under november 2009

Av Jessica - 8 november 2009 19:04

Attans vad fort helgerna går.

I fredags så var vi på avdelningen hem till en jobbarkompis på middag och lite tjatter. Det var väldigt trevlig ordnart och roligt. Tyvärr var jag tvungen att lämna ganska tidgit då vi hade gårdstädning på lördagmorgon.


Jag är ju en av dessa som tycker att det är ganska trevligt, man ser sina grannar, vi tycker att det är skönt .

att vara ute och det blir ju väldigt fint när det är klart. Tyvärr kunde vi inte vara med hela dagen då vi sen en tid varit bortbjudna.

Vi var hemma hos Birgitta på middag, även det var trevligt. Barnen var trötta så det blev inte så sent. När barnen gått och lagt sig, Pär och jag sitter i soffan och tar det lungt ringer telefonen. Kl är 23 och när Pär räcker över luren till mig och säger "Det är din pappa", visste jag att det hänt något.


Mamma var på väg in till Avesta lasarett med ambulans, hade väldigt hög feber och benen bar henne inte. Ola hade kommit för att hjälpa till. När man får ett sådant här samtal så känns dessa 12 mil väldigt långa.


Vaknade i morse, väldigt sent för oss faktiskt, 9:30. Kände i hela kroppen att jag inte sovit så gott. Ola ringde kl 01 och talade om att han och pappa på väg hem. De visste inte vad det var för fel på mamma, men de lade henne i ett av de rummen som de gjort ordning för de misstänkta fallen för Svininfluensan.


Idag har vi fått informationen (ingen får besöka henne då de inte vet vad det är) att hon är bättre, de har röntgat lungorna för att se om det är lunginflammation. Hon får svar på dessa prover och rötgen i morgon. Men ser allt bra ut så får hon åka hem.

Av Jessica - 4 november 2009 19:06

skulle vi ta idag tänkte vi. Efter att ha sett att vår Vårdcentral ger vaccinationer så tog jag en snabbt beslut att nu ska vi vaccineras.


Har velat fram och tillbaka ganska mycket under en tid hur vi ska göra. Men idag läste jag på väldigt kort tid om två barn i 7 årsåldern som dött av svininfluensan, och vad de visste i nuläget fanns det inte några bakom liggande sjukdomar. Det gjorde mig rädd - väldigt rädd faktiskt.


Men jag är ju inte helt övertygad fortfarande - men som jag sa på jobbet, det är ju ingen rapporterat fall av att någon dött av vaccinet iallafall.


Men nu var det så att när vi kom till Vårdcentralen så var vaccinet slut - så nu måste vi leta efter en ny dag som passar att ta det.  Rynkar på näsan


Nu till en sak som retar mig..... Idag fick vi en lapp hem från Maltes lärare om utvecklingssamtal.

Tiden vi fick var 13:10 på tisdag. Alltså inget val att göra själv, och meddelande om tid kom hem mindre än en vecka innan det är dags. Skrikandes

I Maltes klass är det två lärare och de har delat klassen emellan sig. De elever som har den andra läraren har fått hem ett papper med val av tider som de ska lämna in till läraren, för att det ska passa dom bäst....


Ja det är ju skillnad mellan lärare och lärare kan man ju säga.



Ha en bra dag

Jessica

Av Jessica - 3 november 2009 21:43

Alfons skulle idag fotograferas på dagis, men eftersom han har varit hemma i två dagar med hosta så tyckte fröknarna att han skulle komma upp till fotograferingen. Men Alfons hade lite andra idéer om det - det blev ingen Alfons med på gruppkortet.

Den 9:e är det dags för porträtt bilderna, så då får vi väl se hur det går.


I morgon är det dags för Alfons att gå till dagis igen.


Jag ska precis gå till duschen efter ett pass på Wii Fit brädan.


Ha en bra dag

Ovido - Quiz & Flashcards