Direktlänk till inlägg 29 november 2009

Söndag

Av Jessica - 29 november 2009 18:22

I dag är den söndag och inte vilken söndag som helst utan första advent.Har pyntat huset och sett  till att lite julstämmning har infunnit sig i huset.


Pär har målat i Jonathans rum, jag och Malte var till doktorn för att kolla han öra. Det började att göra väldigt ont i går och efter den sjukdomsresa vi varit med om nu vill jag kolla om det var öroninflammation - men det var det inte. Han har ett virus, men frågade då också om skolan, som tur är kan han gå till skolan i morgon då han varit feberfri i två dagar. Hoppas bara att han orkar det nu, för han har ju faktiskt varit hemma i två veckor.


Sitter faktiskt och titta på Bolibompa -  där de visar Norges julkalender från förra året. Lite rolig faktiskt.


Ha en bra kväll och hoppas också att ni får en bra arbetsvecka för det ska jag ha.KRAMAR

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se