Direktlänk till inlägg 2 september 2009

I dag jobbar jag kväll

Av Jessica - 2 september 2009 09:46

vilket innebär att jag börjar kl 11:30.


Har städat nedervåningen, det är skönt att hinna med att göra det under dagtid.

Jag gick upp nästan samtidigt som resten av familjen som har sina vanliga sysslor idag, dagis, skola och arbete.


Jag har även sett till att  matlådan är klar, Tomatfisk med kokt potatis och grönsaker.


I morgon är det föräldramöte på skolan, ska bli intressant och se vad som är nytt för detta år.



Sedan ett ord på vägen, ge varandra bekräftelse, tala om för den du tycker om att du gör det, vad personen betyder för just DIG.


KRAM

Jessisa

 
 
Marlie

Marlie

2 september 2009 19:13

Hej,

jag vill bara tacka och säga att dina fina ord i min blogg just nu värmer mer än du kan ana! Det är skönt att höra tankar och erfarenheter av någon som inte är det minsta inblandad.

Du har kloka ord på vägen, alltid. Och jag tycker om att få höra dom i min blogg med jämna mellanrum!

Hälsa Pär! Och tack igen, kramar Marlie!

http://marliie.bloggagratis.se

 
Nettan

Nettan

3 september 2009 21:49

En gång träffade jag en klok, ärlig och vis kvinna, hon lärde mig något som många glömmer bort, det var att man skulle tala om när man tycker om någon och att den människan betyder något.

SÅ OM JAG INTE HAR GJORT DET FÖRUT (fast det har jag) SÅ VILL JAG BARA ATT DU SKA VETA HUR MYCKET JAG TYCKER OM DIG!!!!!! FINNS INGEN SOM DU!!!! SAKTA MEN SÄKERT LÄR JAG MIG AV DIG OCH NÅGON DAG HOPPAS JAG ATT ÄVEN JAG KAN VARA SOM DU!!!!!

PUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSS!

http://www.skorpan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

En oskyldig som drabbats hårt

4 september 2009 10:26

Tänk om alla hade en sån som dig Jessisa i sitt liv, eller iaf i närheten.....En sån som kan komma med tips och råd, och som gör det helt ärligt utan att döma eller anklaga någon!

Visst är det lättare att på avstånd beakta och begrunda problem och se dem för vad dem är, men att få ett eller ett par ord på vägen, från nån som du, tror jag hade gjort underverk i många förhållanden eller situationer.
Tror på fullaste allvar att världen hade varit en mycket bättre, rättvisare och snällare plats, om alla hade tillgång till en sån som du!!

Jag vet att även du kan döma och tycka o tänka, men du skulle aldrig trycka ner en annan människa, oavsett om den handlat rätt eller fel....Jag högaktar dig Jessisa, vill att jag och många med mig kan lära oss, och bli mera lika dig, även om var och en är unika.

Tror många som läser din blogg har fått upp ögonen ocg verkligen VAKNAT upp...hur smärtsamt det än må vara och hur sårbar man än må bli, så har nog många insett att man måste prata,prata och prata. Ord är på många sätt farligare än vapen och betydligt mer kraftfulla, men används dem på rätt sätt vid rätt tillfälle, finns det inget som kan göra såna underverk som ord.

Tack för att du finns!!

Kram/P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Ovido - Quiz & Flashcards