Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

I går gjorde man sin samhällstjänst också

Av Jessica - 23 juli 2009 07:23

I går kokade jag sylt på de jordgubbar som vi var på på Vätö och plockade. Den blev lite rinnande först, men sen tillsatte jag pektin och det blev bättre.

Gjorde även blåbärspaj, efter att ha varit i skogen tidigare under veckan och plockat dem. Smaskigt.


I går kväll vid kl 21, satt M och spelade på TV:n nere i vardagsrummet. Helt plötsligt knackade det på altandörren på baksidan. Lite irriterad då vi bestämt att M skulle komma hem kl 20 själv, då de skulle ha filmkväll här i familjen. När jag tittade ut i vardagsrummet står det 2 poliser i på altanen. De frågade om vi sett en liten kille som hete Loke. Det knöt sig direkt i magen, en liten kille som var borta här i området......

Killen hade gått för att titta efter vem det var som flög drakar så högt. (Det var Pär och Jonathan som provade drakarna som vi fick i julklapp från Vietnam) När han var här så hittade han en kompis. Efter att ha funderat lite så kom vi på att han följt med en annan kille som var här. Följde med polisen dit och där, som tur var, var lilla Loke.

Han hade haft det bra, ätit och spelat en massa TV spel.


Dessa drakar har förosakat en hel del kan man säga.......

1) Fastnat i taket

2) Den ena höll på att kraschlanda i grannens huvud när hon kom cyklande på andra sidan huset.

3) Landa i grannens grill

4) Varit första steget till att en pojke inte gick hem som han skulle


Kanske vi är tvungen att fundera om det är värt allt detta innan vi flyger med dem igen.


Ha en bra dag

KRAM

Jessisa

 
ANNONS
 
Ingen bild

Therese

23 juli 2009 23:31

Drakar har ju en trollbindande effekt på barn ( och på vissa vuxna oxå :) )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se