Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

En rolig sak

Av Jessica - 29 juni 2009 22:53

Förra veckan var jag och hämtade mina nya linser i Vällingby hos optikern där. De har ju inte direkt suttit så bra som de borde har gjort kan man säga. Men nu har jag varit utan linser så länge, solen skiner och jag vill ha mina solglasögon så jag har använt dem ändå. Idag var det dags för återbesök.... har gruvat mig för att få kämpa för att få prova ett annat par.

Optikern kom och titta i ögat.... Nej du, här ska vi beställa nya linser till dig, de här kan du ju inte ha.

Det gick ju bättre än väntat kan man säga.


En annan sak, kanske inte så rolig men....jo den är ganska rolig.

Vi kan tjäna pengar på Michael Jacksons bortgång.

R.I.P

På skolavslutningen kom P hem med en Michael Jackson docka som spelar en bit av "Black and Whit", den är ungefär lika stor som en barbie docka och i kartong och allt. A tycker om att låten är bra och dansade (får inte ha den längre) varje gång den spelades.

Nu kan vi om vi vill sälja den på E-bay för allt mellan 100-200 dollar, och där har jag bara sett 2 stycken av den som vi har. 
ANNONS
 
Ingen bild

Tess

4 juli 2009 23:29

Vad kul med dockan :) Sälj den inte nu, spar den!

Snygg blev du i håret också!
Kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se