Direktlänk till inlägg 27 juni 2009

Hysteriskt mycket att göra på

Av Jessica - 27 juni 2009 09:11

jobbet är det just nu. Men för mig som är ny är det ganska intressant för man får verkligen nöta in allt väldigt väl, men man blir så trött och vill bara lägga sig ner när man kommer hem.


Nu är det lördag och jag sitter och tittar på "Händige Mandy", efter frukost ska jag och M klippa oss, sedan ska jag uträtta lite ärenden, men annars så ska jag bara vara hemma och i solen.


KRAM

Jessisa

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tessan

29 juni 2009 00:17

Jag vill se bilder på håren!! Vi kommer ju inte ses på evigheter ju....om ni inte kommer till dalarna nästa helg dvs...:)

Jobbet fixar du säkert galant, du som är så duktig och ambitiös (hur f-n stavas det??)

Kram från mig (som sitter i mörkret själv i köket med datorn och ett glas vin och njuter av livet :) )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se