Direktlänk till inlägg 17 juni 2009

Ett helt vanligt letande i vår familj....

Av Jessica - 17 juni 2009 08:32

igår hämtade P min cykel på verksta'n. Jippie idag skulle jag kunna cykla till tåget, och väntan på bussen hem efter kvällspasset skulle inte bli så lång.


Vi letade genom hela huset, jag hade ju lagt nyckeln på ett ställe så att jag skulle veta var den var, ni vet det där stället som man inte vet vart det är, P hade också sett den vid ett fler tal tillfällen, på köksbordet, på bänken.

Efter att ha letat igår kväll och på förmiddagen idag så fick jag bita i det sura äpplet och ta bussen till jobbet.

5 minuter innan vi ska gå hem så ska jag berätta för en kollega om mitt dilemma, men kommer på att jag måste kolla om jag har hemnycklarna med mig.....


Vad tror ni sitter där?


CYKELNNYCKELN, inte konstigt att P hade sett den lite varstans hemma.


KRAM

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tess

22 juni 2009 22:57

Hehehe...:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se