Direktlänk till inlägg 12 juni 2009

Skolavslutning var det igår

Av Jessica - 12 juni 2009 08:13

M slutade 1:an igår, och som tur var så var dett uppehåll hela tiden som de hade sina uppträdanden.

Alla klasser sjöng sommarlovsvisor, och en av tjejerna dom går i 4:an spelade Tuba..... Ja, vad tänkte man? Men när tjejen väl började spela så blev det tyst på skolgården, hon spelade "The Rose" och det var jättefint.Efter avslutningen gick vi hem en snabbis, för att sedan åka till Vällingby och optikern, sedan skulle M lämnas på sitt gamla dagis, för att vara med på gårdsfesten tillsammans med Lillan. Men innan vi åkte dit så hann han med att göra en del av sina sommarläxor han fått, att läsa varje dag i 5 minuter.I dag bär det av till Avesta där vi ska tillbrina helgen tillsammans med mamma och pappa. Ska bli skönt att åka dit. Men först ska vi på studenutspring i Kristofferskolan.


Ha en bra dag

 
ANNONS
 
Mickiz

Mickiz

13 juni 2009 16:31

Vad tiden går fort nu, tyckte inte att de var så länge sen han var liten :)

http://imittliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se