Alla inlägg under maj 2009

Av Jessica - 22 maj 2009 22:52

bloggare så är det inte långt därifrån.

Men det finns liksom inte tid nu när sommaren börjar närma sig med storm steg.


Jag har börjat att jogga igen efter 1 månads uppehåll, det känns verkligen bra att få ge sig ut i spåret igen. Imorgon ska jag försöka ta 5 km spåret, för på onsdag smäller det då är det dags för Vårruset.


I morgon ska jag också försöka att ta tag i semesterplanerna, Tessan, jag har liksom inte hunnit lika långt som dig där. Fick ett tips på jobbet som jag ska undersöka i morgon.


Jobbet flyter på bra, jag trivs bra på den nya avdelningen. I dag var det klämdag och en annan trodde ju att det bara var att gå dit och ta de lilla lugna men ack vad vi bedrog oss....... Det fanns en hel del att göra på våra arbetslistor. Det märks att det är lågkonjuktur i Sverige.



Skriver i morgon efter joggingrundan

KRAM

Jessisa

Av Jessica - 17 maj 2009 22:36

Helgen har som vanligt sprungit iväg.

I fredags var vi på IKEA och inhandlade en rullgardin till A, då han i torsdagskväll ville att jag skulle göra NATT..... Det var nog lite för ljust att gå att lägga sig enligt honom.

Lördag

P var på jujutsu Camp, det var uppskattat och det finns nog funderingar på att börja på det. Medan han var där så var jag och barnen på KUNGSKALASET som inte var så himla uppskattat från barnens sida, sedan tog vi ett besök på Mc Donalds.


Söndag:

M graderade till Oranget bälte på judon, och han har blivit så himla duktig. Han är smidig som få och efter ett tag nu som kommer det nog att sitta ordenligt tekniker och allt. Sedan var vi och köpte skor.

Svärfar med familj kom på besök, barnens faster ska åka till Frankrike i 3 veckor och hon ville komma och säga hejdå.

Sedan tog vi det bara väldigt lungt


KRAM

Jessisa

Av Jessica - 6 maj 2009 22:10

äta nudlar restan av månaden.

Hon ringde under tiden jag var på jobbet för att meddela att Bokia, i IKEA huset har 70% på allt i butiken.

Efter att ha ätit mat så drog vi dit, det var inte så mycket folk där, vilket var skönt eftersom vi hade barnen med oss. Men i butiken var det inte så mycket kvar heller.......men nog lyckades vi plocka ihop böcker för 1200kr efter att rabatten var avdragen.

Men vänder vi på det så fick vi böcker som skulle ha kostat ca 4000 kr för det priset då låter det lite bättre.


Sedan har jag avregistrerat mig på VV.

Varför?

Jag har ingen motivation över huvudtaget efter att jag skadade mig. Men nu har det läkt så till helgen ska jag börja jogga väldigt lätt på platta pariter för att se om det håller.


Barnen mår bra, M har varit i skolan precis som vanligt och A har varit på dagis en hel månad nu. Efter att ha tänkt lite så kom jag på att om han kan vara frisk en månad till ni så är det sommarlov och Pär ska vara hemma på sommarlov.....Tror ni att det går?


KRAM

Jessisa

Ovido - Quiz & Flashcards