Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Nu du mamma kanske

Av Jessica - 14 januari 2009 07:20

du kommer att få en chock, men det är faktiskt sant.

Jag har sytt lite gardiner till köket, jag har lagat två jackor och ska sy klart fler gardiner i kväll när barnen gått och lagt sig.Kan ju berätta att det inte är så ofta (alltså otroligt sällan) som jag syr, men ibland så händer det.

Ett tack till Liselott som lånade ut sin symaskin.


Så här blev i allafall resultatet. till och med alla kanter är fållade....


 
ANNONS
 
Ingen bild

Anette

14 januari 2009 14:18

Men, jiiizes! Vilka vuxenpoäng man skrapade ihop NU då!!
Mäkta imponerad - är lika dålig på att sy som du..eller ja...du kan ju, syns ju lång väg!

 
Ingen bild

Annika

15 januari 2009 09:20

Tjusigt Sickan, vad snyggt det blev-jag gillade mönstret!

 
Ingen bild

Tess

15 januari 2009 22:06

Det blev ju toppen! Riktigt snyggt mönster. Om jag åker till kilotex och köper mig lite tyg så kan ju du, som är min absolut allra bästa vän och även den vackraste (har jag sagt att jag alltid tyckt du var lite smartare än resten av oss människor)ja så kanske du har lust att sy gardiner till mig med!!! :)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se