Direktlänk till inlägg 11 november 2008

Faktiskt jobbat i snart 2 dagar

Av Jessica - 11 november 2008 14:25

Det är otroligt skönt att få jobba igen. Visst är det mysigt att få vara hemma med A men till slut blir man faktiskt ganska sugen på att prata med vuxna människor.


Det hade gått bra för A på dagis igår,han hade verkligen haft roligt sa de.


Men ska väl också erkänna att just nu så är det väldigt mycket jul i mitt huvud, vad ska bakas, vad ska pyntas, julklappslistan är nästan klar, bara inköpen kvar, (men förhoppningsvis så kan jag göra dem på en ledig eftermiddag).

Egentligen är det mycket mer angelägnare saker som ska fixas, vinterdäck på bilen, se till att få huset genomstädat och putsa fönstren........Men det är inte lika roligt som julen.

På söndag är det ljusparty och dags för inköp av julljusen.

Om två veckor är det 1:a advent och det ska bli så mysigt.


Det går neråt med vikten också, sakta men säkert (hoppas jag). Har ju faktiskt slutat att små äta framför TV:n vilket har varit min otroliga last. Nu dricks det mest The där faktiskt, dragit ner på kaffe konsumtionen har jag också gjort. Försöker att äta rätt, är det ingen "bra" mat så tar jag mindre och fyller på med sallad.

Men viktrapport kommer på måndag den 17 november

 
 
Ingen bild

Therese

12 november 2008 09:35

Julen har börjat snurra runt i mitt huvud också. När du skriver att det är första advent om två veckor blir jag lite stressad! Jag vill ju ha julpyntat till dess och hade räknat med att det var minst tre veckor kvar...eller fyra....eller fem :) Vart tar tiden vägen??

Duktig är du som jobbar med vikten! Jag kanske också ska börja tänka i de banorna men vill egentligen inte, orkar inte. Hoppas ammningen vill ta lite till också. Farmor Gun kom ju över i måndags med två STORA påsar med bullar så de måste ju ätas upp också....vore ju skam om de blev gamla och frystorkade... :)

Kram kram

 
Nettan

Nettan

16 november 2008 23:50

ja du gumman tror säkert att du har läget underkontroll och allt annat oxå... Du kan gärna få ta kontrollen över min jul oxå ;)

Det var verkligen kul att ni kunde komma stora som små...... Lite tjo och stoj blev det ju men vad gör det???? Hoppas ni alla kommer i vår oxå!

Och du Tessan, du var verklige SKITSNYGG i håret!!!! Och sen så tycker jag faktiskt att det nu är läge för dig att skaffa en egen blogg - VÄRDENS bästa "få skriva av sig" tillflykt.

Kramar till ER!

http://www.skorpan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 30 oktober 2011 21:27

   är här och det blir allt mörkare och mörkare.   Förra året i oktober snöade det redan och det var mycket kallare än vad det är detta är. Hoppas att vi får en fin vinter men lagom mycket kyla och inte så mycket slask.          I början...

Av Jessica - 24 oktober 2011 08:12

Men lusten har inte riktigt infunnit sig. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. Kan inte lova att jag kommer att skriva här varje dag eller varje vecka, men jag ska iallafall börja lite igen.   Sommaren har varit här och även försvunnit. Denna s...

Av Jessica - 2 juni 2011 23:45

Oj oj vad tiden springer i väg. Jag har tänkt flera dagar och till och med någon vecka att jag måste sätta mig och skriva i bloggen. Lägga upp lite bilder men sen är det helt plötsligt ny dag och jag har inte gjort det den dagen heller.   Sommare...

Av Jessica - 2 maj 2011 09:05


Nu har påsken kommit och gått. Långfredagen tillbringade vi i Eskilstuna, där Malte hade friidrottstävling. Han deltog i60 meteroch längdhopp. Det blev personbästa på60 meter. Detta var första tävlingen som han genomförde med spikskor, det beror på...

Av Jessica - 14 april 2011 21:37

Nu är jag här igen. Inte lika långt uppehåll som sist. I tisdags var det begravning för gamla farmor Inga. Det var en fin begravning. Men precis som alla begravningar så var det även en jobbig tillställning.   Vad har hänt mer då? Inte så myc...

Ovido - Quiz & Flashcards